ALL THE GIRLS STANDING IN THE LINE FOR MEEKI BEAUTY LAB

Yeeey! Vandaag kreeg ik een pakketje in de bus and guess what? Het waren de nieuwe zomerkleuren van Meeki.
Meeki

In mijn vorige blogpost schreef ik over het merk en vertelde ik jullie dat ik door het merk was benaderd om de nieuwe zomerkleuren voor jullie te testen. Het nieuwe merk laat zich inspireren door internationale trend forecasters, stylistes, influencers maar vooral de doelgroep zelf. Wij kunnen als doelgroep dus bepalen welke kleuren er in de volgende collectie komen, tof toch? Maar het wordt nog toffer want iedereen die zich aanmeldt om mee te beslissen krijgt altijd 10% korting op alle producten. WHAT? Zei iemand kortingggggggg! We love korting hihi.

Dus zie hier de zomercollectie van Meeki!
Screen-Shot-2016-03-17-at-23.33.13

Links: Cream & Rechts: Frost sugar
Links: Frost & Rechts: Nude
Links: Cream  & Rechts : Shimmer

 

Mijn favorieten zijn Nude & Shimmer. Ik houd van neutrale nagellak, het nadeel is meestal dat na 5 lagen de nagellak nog niet zichtbaar is en ik weet niet van jullie maar die 100 layers nailpolish sla ik graag over *GADVER*
Gelukkig zijn de lakjes van Meekie 100 layers nailpolish bestendig, 1 keer lakken is voldoende!

Door je aan te melden kun je via een leuke beautypoll meebeslissen welke kleuren er absoluut in de herfstcollectie moeten zitten! 

http://www.meeki.com/#!about/xzcki

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *