BLOGGER CLOSET SALE

Goedemorgen,

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een leuk mailtje ontving met de vraag of ik ook op de blogger closet sale wou staan met de nacht van de mode Groningen. Ik hoefde hier geen enkele seconde over na te denken en heb direct terug gemaild!

De afgelopen weken bestond voor mij dan ook uit mijn kledingkamer een grote schoonmaak te geven en afwegen wat ik wel en niet wou verkopen. As you can see en as you can merken 😉 heb ik een super grote koopverslaving en hierdoor heb ik een heel imperium aan kleden opgebouwd. Het werd tijd om dit eens grondig uit te zoeken.

 

Ik kwam al gauw op 6 dozen uit met zowel kleding als schoenen – de meeste dozen bestonden uit schoenen aangezien ik een hele regenboog aan schoenen had – Alles moest weg en ik hoopte dat ik niks meer mee naar huis hoefde te nemen. Enfin, de closet sale zelf was super gezellig en de sfeer was top. We hebben ook mega veel geluk gehad met het weer want het was hopi spang en ik heb zelfs in een t-shirt gelopen, oh my gawd.
Ba de ya, say do you remember
Ba de ya, dancing in September
Ba de ya, never was a cloudy day`

-Einde muzikaal intermezzo-

Aangezien het telkens best druk was bij mijn 2 kraampjes heb ik jammer genoeg niet de kans gehad om even te kletsen met de andere bloggers maar dit kwam ook deels door mijn nieuwe patta’s van de Primark die mijn tenen zwaar afknelden en dus wanneer ik tijd had ik geen teen had. (Wat een lange zin en dat zonder adem te halen)

Ik ben blij dat ik mensen blij heb kunnen maken met mijn ‘oude’ kleding en ik heb ook lekker wat geld opgehaald dat we gewoon net zo hard gaan uitgeven in oktober, want dan ga ik met mijn team naar Milaan. Geld moet rollen is the motto.

Bedankt voor het lezen liefdes en geniet van deze mooie zonnige zondag.

(Vlog: Blogger Closet Sale X Night out soon online)

Deze diashow vereist JavaScript.

Lange gilet: Primark
White tee: ZARA
Broek: Mango
Riem: Primark
Booties: Primark
Zonnebril: Ray-Ban

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *