SKINCARE ROUTINE – DAILY BASIS

Skincare routine

 

Zoals je kon lezen in mijn eerste photo diary ben ik begonnen aan de no make up challenge. Nouja challenge ik probeer gewoon zo weinig mogelijk make up te dragen. Hierdoor heb ik ook een vaste skincare routine gecreëerd en dat is wel nodig want de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat mijn huid erg aan het veranderen is. Mijn huid is helaas niet meer zo zuiver. Ja I know dat ligt dus aan het make open en een slechte skincare routine.

Na de duizend lagen en shape manoeuvres om een beetje uit de verf te komen, gaat het uit de verf komen zonder alle troep maar met moeite. Ik ben zo gewend aan een gezicht vol met make up dat ik mijzelf zonder make up niet echt meer kan waarderen en dat vind ik jammer want love yourself man haha.

Anyhow ik probeer dus ook mijn skincare routine aan te passen om zo snel mogelijk weer naar een zuivere huid te werken. Het leek mij leuk om dit met jullie te delen. De mensen die mij op snap volgen hebben het al even een zehma sneak preview kunnen zien.

Niveamakeupdoekjes

Stap 1: Ik gebruik eigenlijk altijd als eerst een make-up doekje van Nivea. Oke er is hier veel heisa over want het is niet goed voor je en je verspreid bacteriën. Daarom probeer ik de T-zones pas als laatst schoon te maken. Wanneer ik een avondje op stap ben geweest dan heb ik wel meer dan 1 doekje nodig, dus dat doe ik ook. Oké af en toe wanneer ik echt geen zin hebt probeer ik elk ‘’schoon’’ stukje van het doekje te gebruiken

Lush9to5

Stap 2: Na het Nivea doekje gebruik ik Lush 9 to 5 . Ik heb dit op aanraden gekocht en ik ben er helemaal weg van. Je smeert je gezicht in met de lotion en daarna haal je het eraf met een washandje met warmwater. Het zal je verbazen hoeveel make up er nog op je huid zit. Ik schrok mi werkelijk mi mang.

Garnier

Stap 3: Nu gebruik ik de producten van Garnier eerst de lotion en dan de tonic. De tonic zorgt voor de laatste make up restjes en het grondig reinigen van je poriën. Ik heb wel gekozen voor de producten zonder paraben. Want dit is beter zegt men 😛

masker

Stap 4 (optioneel): Zo nu en dan gebruik in een maskertje. Soms van Dr. van der Hoog en soms een van De Tuinen. Die van De Tuinen is erg krachtig dus die gebruik ik als ik bijvoorbeeld heel veel make up  heb gedragen (avondje stappen) of om even een zen momentje voor mijzelf in te lassen 1x in de maand.

dag & nacht creme

Stap 5: Als laatste stap van mijn skincare routine gebruik ik de dag & nacht creme van De Tuinen. Ik probeer zoveel mogelijk natuurlijke producten te gebruiken dus zo ook deze. Ik vind hem ook heerlijk. Hij is niet te vettig zoals je bij Nivea bijvoorbeeld hebt. Het is een hydraterende creme en die heb ik echt nodig voor mijn huid.

 

Wat doe jij om je huid zo zuiver mogelijk te houden?

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *