Dear monday, I wish you to go step on a lego

Goedemorgen allemaal,

Gister schreef ik mijn eerste introductie blog en vandaag neem ik jullie toch mee in mijn eerste echte blogpost. Het is vandaag maandag as you can see en ik ben super moe. Het is ook lekker vroeg voor mijn doen. Maar ik ben al vanaf 08:00 aan het werk. Ik werk vandaag tot 16:00 en daarna moet ik leren voor mijn her tentamen voor morgen. Maar goed, dat is niet waarover ik ga vertellen. Ik zal de komende tijd elke week laten zien wat ik in die week heb gedaan. Het is maar wat je leuk vindt 😉 Het is de bedoeling om in ieder geval iedere zondag een blogpost te schrijven. Vandaag is het maandag maar we doen net even alsof dat niet zo is.

 

Vrijdag 25/06 en zaterdag 27/06
Vorige week vrijdag 25/06 en zaterdag 27/06 ging ik naar mijn zusjes kijken in de Martiniplaza hier in Groningen. Zij zitten allebei op de Dansacademie Lucia Marthas en hadden hun bekende eindpresentatie. Als trotse zus heb ik de zusjes ook nog een cadeautje gedaan en wel een zelfgemaakt armband. Hell on earth, maar uiteindelijk zijn ze super leuk geworden. Althans dat vind ik dan hé.

Na de zaterdagshow ging ik op stap en helaas heb ik geen foto meer van mijn outje. Maar ik had een hele mooie silky dress aan van de Berschka.

FullSizeRender (1)FullSizeRender

 

Maandag 28/06
Heb ik vrij weinig gedaan. Ik heb gewerkt tot half 5 en daarna gegeten bij mijn oma. Ik eet elke maandag met mijn neef en zijn vriendin bij mijn oma. Waar de gehaktballen en de verhalen mij om de oren vliegen.

Dinsdag 29/06 
Ik dacht onschuldig de stad in te gaan overdag. Ik was lekker vroeg wakker en dacht ”hey laat ik even langs de Primark gaan” (Die zit hier nieuw in Groningen een hele happening en elke dag t*ring druk) Dus eenmaal aangekomen zag ik iets meer leukere dingen dan dat ik had verwacht en mijn mandje zat direct al vol. Maar echt met dingen die ik nodig had!!! Basics enzo… en witte sneakers die op Stan Smith’s lijken maar dan misvormd en leuk zijn onder een wijde pijpen broek! Oké dus keuze gemaakt bij de kassa kon ik €90,- neerleggen. Oeps. Ook nog even naar de ZARA dan? Oké heel even. Oké weer €90,- over de toonbank gesmeten. Maar hey ik ben goed voor de Nederlandse economie? Toch? Jaaa!
(sorry mam)

Hier dus mijn pink outje die ik direct aanmoest 🙂
Zonnebril: Primark
Beker: Primark
Sweater: Primark

IMG_3518

Donderdag 30/6
Nou nu dan maar wat leuke dingetjes kopen voor in huis. Ik hou ervan om mijn huisje netjes en gezellig te hebben. Ik beschikte donderdag over een auto dus ging alle bouwmarkten en woonwinkels bij langs.

Ik kwam thuis met een inspirerende cheezzzy quote en mooie witte rozen van de appie want ja ze waren in de aanbiedings.
huisie

Vrijdag 01/07
Ik zou het weekend naar mijn vriendinnetje in Amsterdam gaan om gezellig bij te kletsen en op stap te gaan. Ik kwam rond een uurtje of 19:00 aan en we gingen rond 21:00 nog even suhsi eten bij SUMO. Ze sloten om 22:00 dus we mochten meer dan 5 dingen bestellen per ronde. Uiteindelijk hadden we de hele tafel vol liggen en voelde ons super asociaal. Die-zomer-komt-toch-niet-dus-mijn-zomer-body-ook-niet.

Zaterdag 02/07
‘S middags de stad in geweest om te lunchen en om wat kleine dingetjes te kopen. Helaas thuis aangekomen werden we beide ziekjes en zijn we niet verder gekomen dan de bank en het bed.

 

Dit was mijn normale weekie. Ik hoop dat jullie het leuk vonden.

 

liefs  mila

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *