Diëten, hoe dan?

Goedemorgen lezers,

Er moet mij toch iets van het hart. Ik ben deze week namelijk weer begonnen met My Killer Body Motivation van Fajah Lourens. Inmiddels poging miljoen, maar goed dat ter zijde.

Weetje, elke vrouw kent het wel: diëten. Zoek dit woord op Google op en je krijgt zo duizenden theorieën over wat de beste manier is van diëten. De een zegt geen calorieën de ander geen suikers nog weer een ander dieet wilt dat je je innerlijke konijn gaat opzoeken en de hele dag door alleen knaagt aan wortels.

Nog leuker zijn de namen die ze bedenken, alsof het dieet het beste is wat je gaat overkomen. Wanneer je 15 kilo afvalt À la, maar goed dat neemt je moffo damp, de 10 keer per seconde flauwvallen en de ongezelligheid die het kent niet weg natuurlijk.

Want het is nou eenmaal een feit wanneer je dieet en daar ook nog bij sport, ey begin je tanden per dag vaker te poetsen, je moffo dampt goed en hoe a mattie!

 

 

Maar hey je kan niet alles hebben in het leven, het is het een of het ander. Dus wat heb je liever een bikiniproof body met een geur uit je muil die je van 10km afstand ruikt? Of een frisse adem maar  alsnog ruikt niemand die want je onderkin zit in de weg? Nou ik wist het wel hoor. Ik ga dan volmondig (vol met stront ja) voor die bikiniproof body.

En zo kwam ik dus op het idee om weer mee te gaan doen met MKBM. (Oké deels had mijn zwemband die over mijn broek hing ook te maken met deze keus)
Die Fajah he wat een topwijf vind ik dat en wat maakt ze haar naam waar want dat dieet is onmin FAYA! MI GADO MI JEZAS 🙁

  • Ten eerste lust ik niks, dus kom mij geen volkoren brede voorschotelen of een muesli bol.
  • Ten tweede lust ik niks dus ook met tonijn en zalm moet je niet bij mij in de buurt komen.
  • Ten derde lust ik niks dus ook vele soorten groenten kan ik niet handelen.

Daarnaast heb ik vanochtend als ontbijt overnight oatmeal moeten eten. (Ja wat er altijd zo leuk uit ziet op een foto in een potje met lekker fruit erbij) Oké besef je die naam al he, precies zo, zo smaakt het ook.
Havermout met amandelmelk wat je een dag laat staan. Nou weet ik van mijzelf dat ik een moeilijke eter ben, maar dit gaat mij echt boven de pet en jullie ook dat weet ik gewoon, next level shit baba.

Als je het ook al ziet krijg je alleen al bloed aan, in, om,achter en voor je ogen! Onsmakelijk ten top. DUSSSsssss oke ik dacht vanochtend fuck it ill give it a try weetje don’t judge a book by it’s cover zeggen ze dan toch?

 

Oké voorzichtig nam ik een hap.

NOU JUDGE DAT BOOK BY ITS COVER VRIENDIN WANT WIE MAG IK AANKLAGEN VOOR WAT IK NET HEB GEGETEN?
Niet te doen deze natte druilerige smurrie wat precies smaakt alsof je 5 uur lang hebt lopen braken (haha sorry)  en al mijn smaakpupillen van de goorheid heeft verkracht.

Enfin,

Het ontbijt te hebben verwerkt vroeg ik mij zwaar af hoe alle fitgirls on instagram all around the world dit doen? ZOOOOGENAAAMD VIND JE DIT LEKKER? GA WEG HOOR. Ja dat moet gewoon in Caps lock, wat jok je man? Niemand vind dit lekker voor fun?

Ik geloof het niet?

Tina_fitgirl_33_started_fromthebottom_now_wherehere die een foto plaatst van deze drab en erbij zet ”Goodmorning healthy beauties what a treat, look at this delicious breakfast.”

Tina ga a.u.b je mond spoelen want je mond stinkt en je mag niet liegen van je moeder.

Ik geloof het niet?

Zoals je merkt gaat het dieet mij niet erg makkelijk af 😉 toch geef ik het niet op hoor neeee zeker niet.
Dus stay healthy, stay hydrated and remember oatmeal is the key to success!

oatmeallll

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *