Easy like a sunday evening

Hi all!

Het is zondag dus dat betekent weer een nieuwe blogpost. Deze week heb ik vooral veel gewerkt aangezien ik vanaf 25 juli 3 weken vakantie heb. Nog ff cashen dus:P

Maandag 4/6 + Dinsdag 5/6
Ik heb deze twee dagen alleen maar gewerkt. Niets meer en niets minder oftewel totaal niet boeiend ofzo haha.

Wel spotte ik een regenboog en ik dacht misschien als ik een foto maak komt dat geld vanzelf wel mijn kant op. Maar helaas de girl is nog steeds skerrr.

Woensdag 6/6
Woensdag was ik overdag vrij en had ik zin om lekker te bakken, daarbij zou donderdag de diploma uitreiking van mijn zusje zijn en hadden mijn ouders een surprise party voor haar georganiseerd aka 1 en 1 = 2. Aangezien ik van bakken houd dacht ik laat ik de keuken princess uithangen. Ik heb een bananencake gemaakt en een super toffe pannenkoekentaart (yummmmie) #fatgirlcode #fatlife #fatprepping #fatmeal #fatgirl #summerbody  #fattof

Donderdag 7/6
Donderdag ochtend was ik weer heerlijk aan het werk haha. Eenmaal thuis aangekomen was ik echt kapot 🙁 Maar omdat ik ook een kleinschalig Instagram webshopje heb moest ik mijzelf even een schop onder mijn kont geven om daar foto’s voor te schieten. Mijn zusje kwam even schoenen lenen voor haar diploma uitreiking –>  wat natuurlijk mooi uitkwam want ze moest gelijk even model staan. (Follow on Instagram: @TheFashionCommunity) Follow here

’S Avonds naar de diploma uitreiking van mijn zusje. Een mooie kans om mijn nieuwe shirtje van de ZARA uit de sale te dragen. Hij is super cute eerlijk? En dat voor €12,95. Kan je hem toch niet voor laten liggen……….. toch?

Shirt zo cute hij was een fotoshootje waard (S/O naar mijn fotograaf @Annelaurasupit)

Ik vind vooral de laatste foto erg goed gelukt

 

Vrijdag 8/6
’S ochtends weer aan het werk om 08:00. Shit is too early man. Ik ben daar niet voor gemaakt maargoed ik had een kort dagje dus niks aan de hand. De rest van de dag had ik weer last van mijn migraine super kut en super boeiend NOT

Ik heb dus lekker niks gedaan. Behalve de hele dag in mijn tijgeronesie series gekeken op de bank met mega veel eten. Living the fat life.
-Oja en ik had vooral heel veel zelfmedelijden en dacht dat een selfie de migraine wel zou verhelpen. Oké meervoud selfies –

IMG_3812FullSizeRender

Zaterdag 9/6
Mijn pa appte met de vraag of ik kwam barbecueën. Hij had ook de rest van de familie uitgenodigd. Super gezellig en weer een shitload aan eten hehe. Ook kreeg ik mijn nieuwe bestelde kleding binnen. (Ooh jongonsss ik heb toch een ongelofelijk gat in mijn hand, niet te doen dit)

Blouse, top & schoenen van de H&M

 

 

 

liefs  mila

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *