HEY SUSPENDERS, SPEND A LITTLE TIME WITH ME

suspenders 1

HEY SUSPENDERS, SPEND A LITTLE TIME WITH ME. Deze bretels vond ik achter in de kast en dat was naar mijn mening een outfit photoshoot waard. Wat vind jij, kunnen bretels nog?

Vandaag sprak ik af met FASHIONISSA om nogmaals een paar fotootjes te schieten. Het was de afgelopen dagen mooi weer, helaas hadden wij het iets minder getroffen. Het was zachtjes aan het regenen en de wind waaide ons nog net niet omver. Maar uiteraard mocht dat de pret niet drukken.

suspenders 2 suspenders 3 suspenders 4

Blouse: H&M | Bretels: vond ik in de kast. Deze heb ik van toen ik 12 was maar volgens mij destijds gekocht bij de H&M | Leather biker broek: ZARA | Overknee boots: H&M

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *