LET’S CREATE THE FUTURE OF BEAUTY TOGETHER!

Morning lezers!

Het is weer zondag dus dat betekent een nieuwe post hoooraay 🙂

Een paar weken geleden kreeg ik een heel leuk mailtje in mijn inbox over een toffe samenwerking met het nieuwe nagellak merk Meeki. Zij zijn een nieuw nagellak merk dat de game wil veranderen. Ze vertelden mij dat het soms lastig te zoeken is naar een perfecte lak tussen al die verschillende merken en kleuren.

”In de schappen staan zoveel kleuren waardoor je vaak niet meer weet waar je het zoeken moet.”

En zeg eerlijk, ze hebben gelijk, right? Wanneer ik op zoek ga naar een perfecte nagellak zie ik door de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel verschillende kleuren en merken dat je er soms scheel van gaat kijken.

Dus wat doet Meeki? Zij zijn  Meeki Beauty Lab gestart : beauty inspired by the coolest girls. Meeki Beauty Lab ontdekt, herkent en ontwikkelt de nieuwste trendkleuren samen met internationale trend forecasters, stylistes, influencers en bovenal: de doelgroep zelf. DUS WIJ ALLEMAAL whooohoo!

Wij hebben dus het laatste woord. Via speciale ‘colour polls’ kunnen wij als doelgroep stemmen op welke kleuren er sowieso in de nieuwe collecties moeten zitten. Zodra iedereen het met elkaar eens is wat de nieuwste trendkleuren gaan worden, pas dan gaat Meeki produceren.

Hoe vet is dat!! Wij mogen dus zelf bepalen welke kleuren we sowieso terug willen zien in de nieuwste collectie en op die manier hoeven we ons niet rot te zoeken in de Kruidvat, Etos of H&M. Klinkt als muziek in mijn oren, wat denken jullie?

Ik heb de lakjes van de eerste collectie al gezien en krijg ze zo snel mogelijk thuis gestuurd om ze voor jullie uit te testen whoehooe can’t wait.

 

De eerste collectie komt uit in de herfst maar neem nu alvast een kijkje op de site http://www.meeki.com

Schermafbeelding 2016-08-07 om 12.02.07

Schermafbeelding 2016-08-07 om 12.13.27

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *