OUT OF OFFICE – VACATION BALI TILL 09/04

vakantie1

Zoals jullie hebben gemerkt ben ik wat afwezig op mijn blog geweest. Ik ben namelijk op vakantie. Ik ben er tussen uit geknepen om lekker tot rust te komen en heb besloten dit te doen op het mooie eiland Bali. In de tussentijd wil ik deze mooie post met jullie delen, die ik tegen kwam op Facebook.

 

Heb geen hoge verwachtingen van anderen, trek je niks aan van andermans meningen, denk niet dat je beter of slechter bent dan de rest, wees jezelf op een gereserveerde manier, maak plezier en sluit vriendschappen met mensen die wat toevoegen aan je leven, vertrouw op je onderbuikgevoel en doe geen dingen die niet oké voelen, nee-zeggers zijn krachtige mensen, manipuleer niet en maak dingen niet erger dan ze zijn, gebruik je humor als wapen tegen deze cynische wereld, ga doelloos door het leven en je wordt alleen maar verrast, spreek vreemde mensen aan en vraag ze het hemd van het lijf, ga voor die ene waar je al jaren naar verlangt of zwijg voor altijd en wees daar helemaal content mee, je bent niet dik of dun, niemand is bezig met jou, iedereen is bezig met zichzelf, doe daar je voordeel mee en verwacht niet te veel van je ouders of je vrienden of je studiegenoten of je collega’s. 

Het stelt allemaal niet zoveel voor in deze wereld. En dat is prima. En als je daar diep binnen jou iets voelt branden wat de hele wereld moet weten. Ga daarvoor. En negeer de rest. Boeiend wat anderen vinden. Boeiend wat jij vindt. Het boeit niemand wat. Predik je verhaal, voer je missie uit en je komt vanzelf de juiste mensen tegen.

Zoek connectie met de mensen die je wel wat doen en ga de connectie aan met mensen die wat in jou zien, zeg dank je wel en groet iedereen altijd en overal, wees aardig en soms een klootzak als het moet, denk aan anderen maar vooral aan jezelf. Het is oké om egoïstisch te zijn. Het is oké om verdrietig te zijn. Het is allemaal oké.

(Bron)

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *