PHOTO DIARY WEEK 01

Happy begin van de week! Ik trap de week maandag af met de vriendin van mijn neef en ging heerlijk lunchen bij Newscafe. Ik neem een bagel met roomkaas en bestel nog wat extra bacon voor op mijn bagel haha.

Dinsdagavond heb ik een heerlijk avondje voor mijzelf. Ik ben alweer een tijdje mijn old hobby aan het oppakken: tekenen.

Woensdag doe ik niet zoveel. Ik probeer sinds kort mijn haar minder te wassen, omdat ik het elke dag was en dat niet goed is voor mijn haar. Vandaag besluit ik om mee te doen aan de no make up challenge voor een week.

Donderdag vraagt mijn bestie, overigens buurvrouw om even een stukje te wandelen. Na een hele lang loop, komen wij aan in The Student Hotel en drinken daar een warme choco en een ice tea. Brrr het is inmiddels -1.

Vrijdag ga ik weer lunchen met mijn nichtjes bij Van Boven op de Grote Markt. Dit is sowieso het lekkerste broodje ever: BROODJE SPARERIB.

Zaterdag word ik vroeg wakker en vraagt de vriendin van mijn neef of ik naar hun kom om cupcakes te bakken met de dochter van mijn neef. ‘S avonds appen mijn ouders dat ze Bubur Manado hebben gemaakt en de hele familie moved hun kant op. Mijn zusje komt met een spelletje die ze heel graag wilt spelen: Saboteur. Het blijkt een super leuk spel te zijn en we spelen dit vanaf 20:00 – 02:30 haha. (Bron foto)

Zondag ga ik met mijn nichten en neven naar de kerk om vervolgens met zijn allen heerlijk te lunchen thuis bij mijn neef en zijn vriendin.

Dit was mijn eerste week van 2017 niet veel bijzonders maar wel erg gezellig.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *