PHOTO DIARY WEEK 02

Deze week weer een nieuwe photo diary. Ik heb de afgelopen week veel gewerkt aan mijn blog en helemaal hartstikke healthy gesport.

shop my closet

Happy monday! Vandaag ben ik vooral bezig met foto’s maken van mijn kleding. Ik heb zoveel kleren en ruim om de zoveel tijd mijn kledingkamer op. De kleding die ik wil verkopen gooi ik online op Instagram @milasupitscloset of kun je vinden op mijn blog onder jawel ‘’shop my closet’’. Houd mijn insta en mijn blog even goed in de gaten voor een leuke closet sale met hele leuke bekende bloggers

 

photoshoot

Dinsdag doe ik niet veel. Ik weet dat mijn zusje vrij is en piep haar even op, want …. Het is tijd voor een photoshoot. We trekken een paar outjes uit de kast en gaan op pad om de perfecte locatie te vinden haha.

 

klussen

Woensdag is het klusdag. Mijn nicht komt heel gezellig recht tegenover ons wonen haha. Ik zoek in de massakleding die ik heb naar een outfit waarin ik kan klussen. Eindstad: het is je favoriete dushi uit de hood adidas pak 2.0

 

sporten

Donderdag heb ik een drukke dag. Ik heb wat afspraken staan en help mijn nicht weer met klussen. Om een uurtje of 21:00 besluit ik toch nog te gaan sporten en bij thuiskomst ben ik bek af. Ik. Kan. Niet. Meer. Op. Staan.

 

littlelovhlyliving

Vrijdag slaap ik uit en vervolgens ga ik met mijn nichtje naar de stad om wat te drinken. Ik heb een druk dagje vandaag. Mijn nichtje en ik belanden bij de cutest hotspot van Groningen momenteel Little lovely living. Mijn nichtje bestelt een hot white choco  en ik een vanille milkshake. Beide vinden we het ook nog nodig om een taartje te bestellen. Het is superlekker maar ook heel erg machtig. Na de bom van suiker heb ik heel erg epic een afspraak bij de tandarts, gelukkig niets aan de hand. Hij heeft niet door dat ik net de nachtmerrie van elke tandarts heb lopen vreten en drinken alsof mijn leven er van af hangt pfieuww. Aansluitend op de tandartsafspraak rij ik richting een andere afspraak (ANOTHER ONE) voor mijn website. Er gaan leuke dingen aankomen hihi.

coffee

Zaterdag besluit ik om te gaan sporten met de vriendin van mijn neef. Want ook op zaterdag moet er gesport worden. Terug van het sporten zie ik een leuk mailtje in mijn mailbox staan van de Skinny Coffee Club. Aangezien ik weer helemaal healthy aan het doen ben, besluit ik om deze skinny coffee een kans te geven. Houd mijn blog in de gaten voor meer informatie hierover en mijn bevindingen over deze koffie. (Bron foto)

 

 

mcdonalds

Zondag word ik wakker bij mijn ouders thuis, want soms is het lekker om toch weer even bij je ouders te logeren. Het heeft gesneeuwd maar het zonnetje schijnt heerlijk dus ik bedenk mij niet en doe mijn gympen aan om een heerlijk stukje te gaan joggen. Na het joggen val ik per ongeluk in slaap haha.
’S avonds heb ik afgesproken met een vriendin die ik al een tijdje niet heb gezien en omdat ik geen zin heb om te koken. Rijd ik voor dat ik naar haar toe ga nog even langs de Mac.
Hold on babies we’re going home.

 

Wat heb jij de afgelopen week allemaal gedaan?
Tot de volgende photo diary <3

 

Liefs Mila

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *