PHOTO DIARY WEEK 03

Hi lezers het is weer tijd voor een nieuwe photo diary. Nu moet ik zeggen dat ik deze week niet veel bijzonders heb meegemaakt. Maar goed hey het is altijd wel interessant om een kijkje te nemen in iemand anders zijn levens dus tada voor jullie hier mijn photo diary week 03

Maandag ochtend heb ik een afspraak bij de tandarts om jawel tandplak te verwijderen. Ik haat dit zo erg en wil heel hard huilen. Overigens is het -6 dus nog een reden om te janken. Volgens mij is het ook blue monday, dus dat gebruik ik als excuus om de wereld af te zeiken vandaag.

’S Middags rijd ik even langs de Jumbo om wat boodschapjes te doen voor mijn oma. Ik ga bij haar langs en maak een kippensoepje.

Dinsdag ochtend wil ik sinds een lange tijd weer gaan boksen. Lekker mijn hoofd legen en een uurtje kapotgaan. Na de boks training voel ik direct dat ik spierpijn heb en ga lekker naar huis om uit te rusten. ’S Avonds komen mijn nichtje en nicht langs, we spelen de hele avond Ligretto.

 

Ik heb goed geslapen en word woensdag heerlijk en vroeg wakker. Mijn nichtje en nicht zijn blijven slapen. Ik heb zin in een lekker ontbijtje dus die maak ik. Hmmmmmmm calorieën for dayz.

 

disneyland

Donderdag ben ik mijn macbook en harde schijf aan het opschonen. Ik kom deze foto tegen, ik was hier 5 en zoals je misschien al had opgemerkt was ik in Disneyland. Door de foto begint het weer te kriebelen, voor Disneyland ben je nooit te oud. Ik denk dat ik binnenkort toch maar even een weekendje Disneyland boek.

’S Avonds eet ik bij mijn nicht, ik heb haar al een hele lange tijd niet gezien dus we hebben elkaar veel te vertelen.

 

modernfamily

Vrijdag word ik heel erg moe wakker. Ik heb de hele dag last van mijn lichaam en ik ben niet vooruit te branden. Ik ga rond een uurtje of 1 richting mijn tante om daar even te kletsen en te eten. Ik ben rond 4 uur weer thuis en lig de rest van de avond op bed. Het is mijn dag niet vandaag.

Voor zaterdag geld hetzelfde ik word heel moe wakker en heb last van mijn hele lichaam. Ik doe de hele dag niks en kijk wat series.

 

broodjesparerib

Zondag word ik pas tegen 13:00 wakker. Ik voel mij al iets beter en wil even de deur uit. Ik app mijn zusje om even een theetje te doen in de stad. We belanden bij cafe Hooghoudt om het beroemde broodje sparerib te eten.

 

Voor volgende week heb ik nog geen specifieke plannen. Ik ben de laatste tijd vooral heel erg moe dus ik denk dat ik maar eens naar mijn lichaam ga luisteren. Wat staat er voor jullie op de planning?

 

—————————————————————————————————————————————————
Elke maandag om 12:00 een nieuwe photo diary online.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *