PHOTO DIARY WEEK 04

Hi meiden daar ben ik weer omdat ik vorige week geen photo diary had begin ik de week deze keer op zondag.

Zondag ga ik naar Rotterdam of even bij familie te zijn en de stad Groningen te ontvluchten. Ik eet samen met mijn nicht bij Bazaar. Ik hou van Mediterrane keuken, yummy. We lopen daarna direct door naar SUPERMERCADO om nog even een drankje te doen.

Happy monday. Samen met mijn nicht ben ik super lui. Om 17:00 besluiten we toch nog iets te doen met ons leven en rijden even langs Rotterdam Alexander. Ik moet naar de Kruidvat maar de wind blaast ons naar Primark. Hè wat jammer nou.

De nacht van maandag op dinsdag doen we ook niet zoveel. We zijn echt lui aan het doen, maar goed dat moet kunnen toch. We blijven lekker thuis chillen en schilderen wat onder het genot van Jazzmuziek. Ja ik kan ook weleens niet feesten.

Groningen CS Station

Dinsdag ochtend moet mijn nicht weer werken en ik pak de trein terug naar Groningen.

Woensdag heb ik echt een dip. Ik heb echt vakantie nodig aka 22 minuten Ibiza 😛

 

schoenenDonderdag ben ik bezig met het sorteren van mijn schoenen. Ik ben erover uit; dit zijn mijn favourites at the moment.

Van links naar rechts: Army boots: River Island – Sneakers: PUMA – Boots met gespen: PRIMARK – Loafers: PRIMARK –Ankle boots: BERSHKA – Loafers: PRIMARK – Gouden booties: River Island

 

split movieVrijdag overdag voel ik mij niet lekker. Ik ben de afgelopen weken kind aan huis bij de dokter dus ik blijf even lekker thuis. ’S Avonds ga ik met Marieke naar de film: SPLIT. Aangezien ik niet tegen spannende films kan en 7 kleuren schijt besluiten we om de spanning weg te drinken. 1 drankje. WELL THAT ESCALATED QUICKLY OEPS.

Zaterdag moet ik vooral bijkomen van de nacht ervoor en doe ik niet zo veel. Ik ben de hele dag aan het bankhangen en daar hoort natuurlijk Mc Donalds bij. Ik heb eigenlijk zin om ’s avonds weer de stad in te gaan en om het moment dat ik besluit toch niets meer te gaan doen word ik geappt door een vriendin. Zij wil ook naar de stad. Sorry not sorry.

Zondag middag word ik pas laat wakker. Jezus dit moet een zondag zijn. Heb mij sinds een lange tijd niet zo beroerd gevoeld. Ik doe de hele dag niets en ga ’S avonds wat drinken. Good company and good conversation.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *