SHINE BRIGHT LIKE MY TEETH

Een tijdje geleden kreeg ik een berichtje via Instagram van een nieuwe beautysalon in Hoogezand SYLVIA & BEAUTY of ik mijn tanden wou laten bleken. Ik wou dit al een tijdje maar deed het telkens niet – Joost mag weten waarom niet- maar goed ik heb het tot op heden nog niet gedaan. Ik stuurde daarom dus direct een berichtje terug dat ik dit zeker weten wel een keer wou proberen.

Vorige week vrijdag was het dan zo ver ik ging mijn tanden laten bleken.

Ik vond het best wel eng omdat ik er verschillende verhalen over heb gehoord afgelopen jaren. Bijvoorbeeld dat het pijn zou doen, dat na de behandeling je tanden nog geler worden, dat je tanden overgevoelig worden en je haast niets meer kan eten door de pijn en ga zo maar door.

Sylvia heeft alle angst en vragen die ik had gelukkig bij mij weg gehaald. We begonnen namelijk met een gesprek over de behandeling en hoe alles in zijn werk gaat. Ze vertelde direct dat de behandeling op natuurlijke wijze gaat en dus niet schadelijk is voor je tanden.

De behandeling duurt 3 x 20 minuten en je komt in een mooie rustgevende salon terecht. Ik heb mijn uur vol gemaakt met Modern Family want je hebt de mogelijkheid om super chill films en series via Netflix te kijken op een groot tv scherm. LOVE ITTTTTTTT! Dat noem ik nou Netflix and chill!!!!!!!!!!

Ik ben hartstikke blij met het eindresultaat!
www.sylviabeauty.nl

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, acties en ben je benieuwd hoe zo’n behandeling in zijn werk gaat? Houd dan ons Youtube kanaal (Anne&Mila), mijn insta @milasupitt en de insta van@sylviaenbeauty in de gaten!💎

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *