Summer in the city

Goedemorgen allemaal,

Het is vandaag geen zondag en ook een tijd geleden dat ik een blogpost heb geschreven. Ik heb het de afgelopen tijd een beetje druk gehad waardoor ik er niet aan toe kwam. Maar niet getreurd hier ben ik dan! Ik heb de afgelopen weken veel gewerkt en heb nu eindelijk vakantie. Whoohoo! In de tussentijd ben ik nog naar Queen B geweest -wat een heldin die vrouw jezaassss- en heb ik een leuke babyshower gehad van de vriendin van mijn neef. Mijn outjes heb ik natuurlijk voor jullie vast gelegd.

Links: Jasje ZARA,  NYPD tee PrimarkBroek ZARAHeels ZARABag CHANEL maar dan nep, ja doen we niet moeilijk over.
Rechts: Shirt H&M TrendDenim rok PrimarkSneakers Valentino maar dan wel echt! 😛

Maar oké back to het hier en nu. Zondag zat ik samen met mijn nichtje op het balkon, random te bedenken wat we die dag erna konden gaan doen. Wat doen we? Huren we een auto en rijden we naar Parijs of Bremen of pakken we een last minute? Uiteindelijk leek het ons leuk om naar Antwerpen te gaan *random* en hebben we mijn zusje en haar vriendinnetje meegevraagd. We hebben helaas geen auto meer kunnen huren dus we zijn lekker 5 uren lang met de trein gegaan. Om vervolgens in een horror hotel aan te komen want; Tomorrow land dus hopi smerige kamers *gaat ondertussen weer over haar nek*

Mensen die mij kennen die weten dat ik zwaar gesteld ben op hygiëne, dus dit was echt een regelrechte ramp. Beddengoed op de grond, vieze schoenen in de badkuip en bloed in de wc. IEEEEEEEEEHHHLLLLLLLL man man man hoe goor. Uiteindelijk een schone kamer gekregen althans als je het zo kon noemen daar in het hotel horror.

Oké klaag uur is voorbij.

Dag 1
Uiteraard direct de stad in gegaan en wat kleine dingetjes geshopt bij Hunkemöller en heerlijke burgers gegeten. We wouden nog cocktails drinken (Yes i’m always in for a drink) maar helaas konden we nergens een leuk tentje vinden, maar im not a quitter dus uiteindelijk maar aan de wijn gegaan 🙂 heheh

Dag 2
We hebben heerlijk uitgebreid gebruncht. CAVA for breakfast 😀 Hier kwam ik tot de ontdekking dat brunchen afkomstig is van br= breakfast unchen=lunchen. It took me 24 years. Ja sorry dat ik zo ben hoor!

Na het BRUNCHEN nogmaals gewinkeld. Ik had verwacht dat ik miljoenen zou smijten want ja, shopverslaafd ja. Maar gelukkig viel het reuze mee. Ik wou al een tijdje Stan Smith’s maar toch elke keer niet gekocht. Alsof het zo moest zijn want hallo Stan Smith’s voor €50,- gesignaleerd hoor. Nou daar ken je het niet voor maken natuurlijk en jawel gekocht.

Verder heb ik een simpel iPhone hoesje gekocht bij de H&M zo een met glitters 24K gold ze3ma en terug lopend naar centraal station nog ff snel een zonnebril gekocht om het af te leren.

Uiteraard hebben wij onze citytrip ook gevlogd. Deze zal een deze dagen online gegooid worden. Jeeeeejjj

Bedankt voor het lezen en ik wens jullie nog een lekker dagje toe! The sun is shining, ik ga vandaag lekker bootje varen.

 

liefs  mila

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *