SUNDAY BLUES OUTFIT

Zondag reed ik met mijn zusje naar de stad om een lekker hapje te eten. Zoals je kon lezen in mijn photo diary had ik het hele weekend thuis gezeten en wou ik er even op uit. Ik had het hele weekend in badjas rondgehuppeld dus ik had ook eindelijk even zin om iets leuks aan te trekken. Mijn sunday blues outfit.

outfit foto 1 outfit blauw 2

Op dit moment ben ik een grote fan van de trend met popelin/volant mouwen en broekspijpen. Ik vind het super schattig maar tegelijkertijd ook erg chique.

Wat vinden jullie?

Ook deze keer bestaat mijn outfit uit veel sale artikelen, cuzzz I love sale! Outfit details vind je verder op in het bericht howbowdah.

outfit blauw 4

Zonnebril: look a like Celine
Turtle neck: H&M (sale) {similar}
Pantalon: ZARA (sale) {similar}
Fluffy jas: ZARA (sale) {similar}
Schoenen: ZARA  {similar}

You may also like

NYE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *