Waarom single zijn best oké is

Laatst had ik afgesproken met een paar vriendinnen die ik al een tijdje niet had gezien. Super gezellig natuurlijk. Je gaat dan gezellig kletsen en vertellen wat je tegenwoordig doet en wat de status is qua werk, school en liefde. Mijn vriendinnen hebben alles at the moment goed op orde hebben lekker een vaste baan, vaste relatie alles loopt op rolletjes. Ben hartstikke trots op hen maar thuiskomend besefte ik mij even dat ik iemand was geworden die ik kende, als in kennen van tv, als in chickflick personage als in happy single (op zijn tijd haha) als in party animal van de groep als in aiii heb ik dat gister gedaan als in oeiiiii heb ik dronken lopen what’s appen (NOOIT DOEN STOPP NU HET NOG KAN!!)

Ja ik kon mij hier zwaar in vinden weetje wel zo’n lekkere film waarin er een vriendinnen groep is waar een van de vriendinnen haar tweede kind krijgt de ander een goede baan heeft aka powerwoman en de andere vriendin van de groep al 5 jaar een relatie heeft en nu ten huwelijk is gevraagd. En dan, dan ergens tussen neus en lippen door komt het personage in de film waar ik mij in kon vinden

Het personage die lekker doet wat ze wil, alles met een korreltje zout neemt, elke dag een fles wijn achter over slaat – of het nu in haar eentje is of met andere vriendinnen van hetzelfde kaliber- De vriendin die eigenlijk Wodka of Gin had moeten heten, het personage die je op elk feestje wel kan vinden en vooral te vinden is in de stad, overdag, om te shoppen to the max. Om een outje te scoren voor het zoveelste feest. Het personage die Instagram als haar thuisbasis ziet en regelmatig vage mannen in haar dm ziet sliden met de meest vage openingszinnen om het maar niet te hebben over ongevraagde sixpack foto’s of andere ongevraagde ledematen.

Nou ja dit, dit ben ik dus 🙂

Happy single and I don’t give a damn. Soms krijg ik dan weleens de vraag woow waarom ben je single blablaba? Dan ben je zeker psycho. Opzich kan ik je daar gelijk in geven, want n*gga I kill us both. Haha maar hey dat ter zijde, naast de psycho bitch die ik soms ben (die elke vrouw weleens is maaannnnnnnn niet liegen en jullie mannen zijn soms ook goed genoeg voor de psychiatrie dus shut your face) ben ik best oké.

Maar hallo single zijn is awesome, ey tuurlijk droomde ik op mijn 4e over een super romantic man met een super romantic wedding en wou ik al moeder zijn op mijn 24ste maar shit is nou eenmaal niet zo.

Er zijn zoveel voordelen aan single zijn:
#1 Zoooooveel meer tijd: je kunt je tijd besteden zoals jij dat wilt. Op zondag de hele dag in bed blijven liggen in je onesie met chips aan je ene hand en chocolade aan de andere en WIJN EN WIJN EN NOG MEER WIJN.

#2 Sterke vriendschappen: Ja het blijft nou eenmaal een feit, zonder relatie heb je meer tijd voor je vriendinnen. Je hebt gewoon meer tijd, liefde en energie om in je vriendschap te stoppen. Vooral als ze net zo psycho zijn als dat jij bent en vooral als ze jou een berichtje stuurt -wanneer je je iets minder voelt- met de magische woorden ‘’ik heb nog meer wijn gehaald’’

#3 Gaan en staan waar jij zelf wilt: Je kunt lekker doen en laten wat je wilt zonder rekening te houden met iemand en zijn/haar gevoel hierover. Je kunt lekker reizen zonder dat je heimwee krijgt naar je vriend/vriendin je hebt de hele wereld aan je voeten.

#4 Zelfredzaamheid: Who run the world girls, nou voordat je dit wilt komen schreeuwen begin je te bedenken of je wel zo onafhankelijk bent en de world echt runt.

Als single moet je leren om in alle opzichten voor jezelf te zorgen. Ja, pas dan krijg je autorisatie om mee te schreeuwen met Beyoncé

#5 Geld besparen: Want bedenk die verjaardagscadeaus die je nu niet hoeft te payen. Vooral als hij je schoenen komt geven van 5B.
N*gga hoe moet ik je nu een fatsoenlijk gelijkwaardig cadeau geven dan?

#6 Geen liefdesverdriet: no caption needed

tumblr_nfdh5biuck1qk07iqo3_r1_500

#7 Geen fitties omdat guCcI_b0y_SnapChat_M3_Dat_pU$$y je een dm stuurt of je volgt of je liked

 

#8 Chickflicks, GTST, my big fat gypsy wedding to the fullest: Fuck die hele UEFA Champions League of kickbox shit en niet te vergeten fuck the playstation.
#9 Je cijfers op school zijn zoooooveel beter: major key alert!
al3jg

 

#10 Je kunt je lekker focussen op wat je echt nodig hebt in dit leven: doekoes, dineros, floes, poen!

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *