Who’s your agency, Instagram?

Je kent het wel, zit je lekker te eten, vraagt je vriendin om de duizendste foto van de dag te maken. Jezus alweer? ‘’Ja is voor Instagram toch’’ is het antwoord wat je krijgt, je bent er zo zat van en besluit geen foto te maken.

Niets vermoedend eten jullie lekker verder en aan het einde van de avond scheiden jullie wegen. Lekker naar huis onder de wol, terwijl je vriendin wakker ligt en zichzelf in slaap huilt.

WANT JE HEBT GEEN FOTOO GEMAAAHAAAKT. EN NU DENKEN AL HAAR FOLLOWERS DAT ZE NIET MEER COOL IS OF ZIEK EN ZIEN ZE NIET WAT ZE VANDAAG AAAN HEEFT GEHAAAHADDD EN VERLIEST ZE 1000 FOLLOWERS OMDAT ZE NIKS HEEFT GEUPLOAAAHOOOAD.

Ja niets is wat het lijkt maar voor een Instagrammer is dit een worst case scenario eveaaahhh! Het vergt gewoon veel energie oké om je Instagram agency blij en bij te houden en om goeie picca’s te maken. Het is een soort van stage weetje wel, gewoon een fulltime baan die je geen moer oplevert maar dan ook geen moer  (tenzij je het goed doet want dat kan ook of opzoek bent naar een gekke sheik uit Dubai die hummus van je tenen likt)

En oja ik spreek uit ervaring! (dan niet het gedeelte hummus van tenen likken natuurlijk) Instagram chick for life toch JWT, JWZ, NTB, WJNMK.

Waarom doe je het dan? Wil je bekend worden of zo iets? Vind je jezelf zo mooi dat je elke dag foto’s maakt van jezelf?

Laat mij deze vragen in 1 woord beantwoorden: narcism!

Waarom het leven van een Instagrammer niet altijd over rozen gaat:

 1. Je hebt honger maar je moet nog de perfecte foto maken en omdat je honger hebt wordt je geïrriteerd en omdat je geïrriteerd bent reageer je dit af op je lunchdate en omdat je kwaad wordt krijg je fittie. ”WAT GA JE AL ETEN  DOMME KUT, IK MOET NOG EEN FOTO MAKEN. LEG JE MES TERUG VOORDAT IK DAT MES IN JOU LEG.”
 2. Wanneer je geen zin hebt om je aan te kleden en als een junkie het huis uit wil kan dat niet. Oh hell nooohoohooohoooho abort mission Stel je voor dat iemand van Instagram je tegen komt en you look like shit, you eat like shit, drank like shit, are a piece of shit
 3. Je gaat naar een feestje, je hebt je outje al maanden klaarliggen. Oké nails done hair done errthing did. Je bent er klaar voor ! Dit moet natuurlijk vastgelegd worden maar het licht is er zo slecht dat het nog net niet lijkt alsof je straight outta lord of the rings komt lopen. Feest verpest, outfit verpest, humeur verpest. Waar is de wodka?
 4. Ook is het niet makkelijk in het liefdesleven; krijg je eindelijk een fatsoenlijke insta dm ben je eindelijk een fatsoenlijk gesprek aan het voeren gooit hij deze erin: ”ach ja fuck it je krijgt toch alleen maar mannen achter je aan.” Ten eerste nee en ten tweede Daquan die zijn mixtape wilt verkopen via dm mag je niet meetellen en ten derde je mommy raised vast no quitter dus begin je best een beetje te doen man.
 5. Wanneer je een heerlijk outje aan hebt en gezellig met je vriendinnen bent maar niemand een foto wilt maken.
 6. Je loopt in de stad en denkt wat hoor ik toch steeds voor geluid? ‘’Psssht pssht’’ kijkt boos om ‘’pfff omdat je 5000000 volgers hebt op Instagram hoef je niet zo uit de hoogte te doen’’ Oké nu moet je goed luisteren de reden dat ik zo boos kijk is omdat je een kaulo zwimpie bent en je mij roept alsof je je astma pompje thuis bent vergeten. No offence
 7. Wanneer je mooi wilt zijn moet je pijn lijden. Begin je zorgverzekering omhoog te gooien, 50 graden onder 0. Strijden girl! Denk om je bad ass outfit denk om je bad ass outfit…….
 8. Upload foto. Caption: outfit details zijn getagged. Reactie: ”Waar heb je je schoenen weg?”
 9. Make up on fleek hair on fleek, je bent rustig aan het flexxen in the mirror maar wanneer je foto’s maakt wil het niet lukken. Killerclown 2.0 a sah.
 10. Een caption bedenken is ook altijd moeilijk. Weetje je wilt niet de standaard quotes die iedereen bij de action koopt en op zijn muur plakt waarvan de visite spontane kots neigingen krijgt. Ook is het wat aan de scheve kant wanneer je in je bikini je volgers wilt overtuigen met de zin: only god can judge me. Ja woman he’s judging you, you is a hoe.
 11. Wanneer je een foto plaatst en 50 likes krijgt
 12. Je moet altijd 2 maaltijden koken. 1 gezonde maaltijd om te laten zien op Instagram en een andere maaltijd om te eten. Zoveel moeite zoveel energie, ik ben te moe voor dat man.
 13. Wanneer je dan eindelijk een relatie krijgt en hij wil dat je Instagram verwijderd.  Luistah gap je hebt precies 10 followers waaronder je vader, je moeder, je buurman en je tante doe es ff nomaawl

En tja laat mij afsluiten met 1 woord: sarcasme. Can’t handle it? : druk ff Hier

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *