LIFE LESSONS ON THE BEACH – ANNA NOOSHIN ON TOP

Het is donderdag 30/03 14:40 (Indonesische tijd). Ik lig op het strand op Bali. De zon schijnt heerlijk om mijn iets te overdreven geoliede lijf en op de achtergrond hoor ik de zee suizen. Ik heb mijn boek: On Top van Anna Nooshin aan de kant gelegd. Een local die mij een strandbedje heeft verkocht, gevraagd om pen en papier.

Zit je dan op het strand in de brandende zon over-geïnspireerd zonder telefoon want, thuis vergeten.

Ik kreeg het boek van een vriendin voor dat ik 3,5 week wegging naar Bali (niet just for fun maar om even weer tot mijzelf te komen en mijzelf terug te vinden net als Anna deed op wereld reis)

Het boek is als een spiegel die mij wordt voorgehouden. De struggle om meer te zijn dan dat je nu bent en kunt en vooral om succesvol te zijn. De struggle om 25 te zijn en de twintiger-jaren-crisis te door staan.

Ik herken het, ik herken het allemaal. Af en toe stop ik even met het lezen van het boek. Kijk ik naar de zee en twijfel of Anna het boek heeft geschreven of ik dat misschien wel heb gedaan toen ik super emotioneel dronken was en mij er daarom niks meer van kan heugen. Daarna lees ik verder om vervolgens een traantje weg te pinken en het brok ik mijn keel te laten verdwijnen.

Het is fijn, fijn om te lezen dat je niet de enige bent die zich verloren voelt. Het feit dat de persoon waar je tegen op kijkt het zelfde mee heeft gemaakt als dat jij mee maakt, verzacht de pijn helemaal.

Want ja daar zit ik dan met mijn goede gedrag, heerlijk met mijn muil op Bali. Op zoek naar mijzelf, opzoek naar mijn levensdoelen en vooral opzoek naar rust om te herstellen van mijn burn-out.

Het is niet makkelijk om vol te lopen van (creatieve) ideeën maar niet weten hoe dit om te zetten in een ”concreet plan” Wat wil ik precies en is het nog nieuw?

Inmiddels komen er bloggers/vloggers/infuencers uit de lucht vallen. Alsof Geri Halliwell (voor de mede 20’gers ;p) een comeback wil maken.

Het is niet makkelijk om vol te lopen met (creatieve) ideeën maar het gevoel hebben nergens thuis te horen. Wat is mijn product?

pen papier

Soms moet je gewoon even back 2 basic (lees pen en papier haha) om erachter te komen en antwoord te krijgen op de bovenstaande vragen.

Duizendmaal dank aan Anna voor het schrijven van mijn levensboek. Het boek heeft mijn ogen geopend. Ik pas bijvoorbeeld niet op kantoor. Ik weet al vanaf een jonge leeftijd dat succes mijn middle name is en ik het wil en ga maken. Dat ik van mijn hobby en passie mijn werk wilt en ga maken. Ik heb geen 9/5 mentaliteit. Ik kan niet werken onder een baas. Ik ben niet zoals de rest. Ja, ik heb momenteel een burn-out maar ik omarm dit en gaat mij alleen nog maar sterker maken. Ik ben creatief, gedreven, geïnteresseerd in fashion. En bovenal ik ben mijn eigen product.

Mark my word world; jullie gaan nog van mij horen.

xoxo

Mila

You may also like

  1. Wat mooi Mila,

    Ik weet nog, dat ik (iets jonger dan jij) ook mijzelf zocht. 21/22 jaar en niemand wilde mij. Geen plek voor mijzelf. Ik wilde mezelf niet meer. Daar ging ik dan. 2 weken naar Croatia in mijn eentje! Ik kon eindelijk nadenken en mijn eigen weg gaan. Even niet mee in de sleur van de wereld. De zon deed mij vroeg opstaan en lachen! De zee in mijn oren maakte mij kalm terwijl ik bijkwam op mijn matje op het strand. De tijd stond even stil en ik genoot volop van de stilte. Zal ik ooit weer terug gaan? Ik ben terug gegaan. Met meer in mijn rugzak dan ooit.

    Ik hoop dat ook jij je rust vind en blijft houden! Jij zult ooit je plekje vinden op deze aarde en goed zijn in wat je doet. Geniet van het nu, celebrate life en enjoy Bali.

    Tot snel -xxx- Mi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *